Onsdag

Well shuhuleluhulu.
Den här veckaan, hittills, har varit räätt så bra. :)
I måndags så var jag suuupertrött i skolan. På eftermiddagen drog jag, Natta och Beckebeck in till stan. dom inhandlade lite saker och jag gjorde följde efter, haha. Nee men sen åt vi och sen skyndade jag mig mot kallhäll med Laura för vi gick på en audition till att dansa bakom en tjej som heter Blenda, duktig sångerska, länkar hennes singel längre ner. :) Men Emmie, Rosman och Tracy dansar redan bakom henne och hon har sett mig och Laura dansa lite så hon tyckte vi skulle komma på audition, och det gick bra och nu är vi part of the team. ;)
Ska bli skitkul. :) med gig och allt. Thank you for having us!
-
Sen igår-dagen började med besök hos sjukgymnasten, det gick bra, har blivit förbättringar, bara fortsätta träna nu. <:
Sen skolan, innan lunch hände det inte så mycket. Vi skulle haft nån föreläsning om droggrejs, men han som skulle hålla i det kom inte. x) haha.
Efter lurren vare tråkigt som vanligt och sen gick vi och fikade en sväng efter skolan, jag, Beck, Jenny och Sara. myspys.
Chillade hemma resten utav dagen. Fööööör kallt ute, riktigt skitväder.
-
Idag är jag hemma från skolan. Är lite krasslig, kände att jag aaldrig skulle palla både kondis och idrott idag, så stannade hemma. Måste dock gå ut senare, Madeleine fyller imorn så måste köpa present!
Apropå födelsedagar..
-
<3Grattis Bullebulle som fyllde igår och Grattis Tess som fyller idag! :D<3
18 år nu!

OBSERVERA: Dessa bilder är tagna för ett antal år sen. ;) They're gonna hate me. :)
Emilie

Tess


Blendas låt
http://www.youtube.com/watch?v=pPI2AWYW1aM

Peace
/Malin

Chillsöndag for real..

Sho mään.
Inte uppdateraat på ett tag, otippat? ne.
Men den här helgen har varit feeett bra må jag säga.
Fredag-Praktik, sen dans, sen typ in till stan, kolla på "Rap-it-up". (Rap-Battle) Gryyyym beatboxare som performed! Sen efter det drog jag, Laura och Maele till Lion-bar ett tag innan vi mötte upp Emelie, Rosman och Isaak på Kungsgatan för att dra till Pure. :) Var nice, Jamalde som dj kunde inte gå fel. (y)
Sen blevre hem och sova!
Lördag-Vaknade av att Emelie ringde mig kl kvart i tre. blev aasförvånad över att ingen väckt mig hemma. sover aldrig så länge, haha. Men sen tog jag det sjukt lugnt, kollade cityakuten och fick ååårets julkänsla på ett avsnitt. :) myys. Sen drog jag och emelie hem till Laura på filmiskväll. (: Vi kollade på "Stomp the yard" och sen kom Maele och Isaak, Emelie drog tyvärr hem :( och då kollade vi "Kung fu panda 2" och efter det "Malibus most wanted". ;) haha sjuuuk film.
Söndag-Vi satt ju uppe hela natten så ah, sov en del av dagen, sen tog vi det lugnt, kollade en stand-up show av Kevin Hart, awesoooome asså sevärd somfan! "Seriously funny".
Nu har boysen dragit och jag och Laura ska äta mat. :) Asså lauras mamma och syster.. love'em! så söta!
Men gotta go!
¨
Peace
/Malin

LOVE IT!

Peace
/Malin

Charlie and the chocolate factory

Tjena.
Fett länge sen jag uppdatera I know I know.
Har inte hänt så jääättemycket nytt. Orkar inte berätta så mycket.
Skriver mest här idag för att jag känner att det har varit rätt slött på skrivandet. hehe :)
Men det ska det bli ändring på!
Haft långhelg iallafall!
Ledig från praktiken torsdag, fredag, sååå ah, igår kändes det inte som att jag skulle till nån skola idag, haha, kändes typ som att jag slutat eller nåt. ;) I wish.
Men har under dom här dagarna dansat, varit ute, färgat Emelies hår mm.
Bra dagar iaf!
Idag har jag varit i skolan, inte gjort så jättemycket. Efter blev det till hoodet med Bells. Hon skulle ta körlektioner och jag skulle fixa lite grejer på tha bank.
Sen gick vi och fikade när hon var klar, och efter det gick jag hem.
Har bara chillat hemma, kollat lite Cityakuten, börjat korra till en låt, sen bah tv.
Just nu kollar jag på "Charlie and the chocolate factory"-fast den gamla/första versionen. :) Haha, fett myys, lite mer musikal lite då och då över det hela, men samma grej ändå. <: hihi
,
Ska nog sova tidigt ikväll.
Imorn blire skola som vanligt och sen imorn kväll ska jag och Emelie på ett möte om hur man blir volontär och lite sånt. Ska bli kul och intressant tror jag. :)
,
Meeen I'm gonna get back to tha movie.
Peace
/Malin

Bulle?

Sho!
Det va ett tag sen (som vanligt) sen jag uppdaterade.
Men ah sitter i skolan nu iaf.. haha jag är sääääääämst på att komma ihåg min uppgifter här asså. Har projektarbete nu men bör typ träna till ett NO prov jag ska ha idag.
Haha fett random, igår ringde det nån från en blomsterbutik och sa att jag ska få ett blombud hem till min idag ? haha wtf? aja, får väl se vad det är sen.
Kanelbullens dag idag så blir väl att äta nån idag kanskeee?
Meen ah, bör plugga nuu.
-
Detta är Stig
Mitt verk på estetlektionen.
Peace
/Malin

RSS 2.0